PUNCA NAIK JERAGAT LEPAS MAKAN VITAMIN SHAKLEE

Kisah benar. Customer saya Encik X ni ambil Vivix untuk masalah  kesihatan beliau. Dugaan sungguh, tindakbalas produk pada badan beliau agak kuat. Saya cuba beri konsultasi terbaik, sambil mendoakan produk ni serasi dan dapat bantu Encik X jadi lebih sihat. Hampir sebulan kemudian, bila sebahagian healing crisis berkurang.. tiba² naik jeragat (pigmentasi gelap) di muka. 

Waktu ni saya dapat tau rupanya Encik X pernah kerja kilang simen sebelum ni. Bila cari maklumat, memang ada toksin yang dikeluarkan oleh bahan simen tu dan ia berisiko bagi kesan sampingan kepada pekerja dalam jangkamasa sederhana/ panjang. Sumber toksin lain tak dapat dikenalpasti, mungkin juga kesan beliau merokok sebelum ni.

Sama seperti Encik Z yang dah lalui sesi kemoterapi beberapa kali. Jeragat timbul selepas ambil Vivix. Dadah kimia yang dimasukkan dalam rawatan, tidak dapat disingkirkan sepenuhnya dalam jangkamasa singkat. Sesetengahnya mungkin disingkarkan melalui kulit, maka terbentuklah jeragat.

Macamana boleh jadi macam ni?


Krisis pemulihan ataupun healing crisis ni adalah tindakbalas badan terhadap proses penyingkiran toksin yang berlaku secara mendadak. Lagi banyak toksin dalam badan, makin kuat kesan healing crisis.

Jangan risau jika mengalami healing crisis. Dapatkan konsultasi untuk tahu cara menanganinya. Sebenarnya ia petanda positif  badan kita bertindakbalas dan Insya Allah dalam proses pemulihan selepas toksin² disingkirkan.

Vivix mengandungi antioksidan yang kuat dan bertindakbalas pada dengan cara repair, renew, reenergized dan tingkatkan defence sel.

Jika nak perangi toksin ke peringkat akar umbi, usahakan detox menggunakan Vivix ni. Insya Allah, bila dapat buang toksin.. badan lebih sihat dan satu persatu masalah kesihatan akan berkurangan. 

Kepada Encik X dan Z yang membaca ni, saya doakan tuan² diberi kesihatan yang baik ye. Amin

Nak tahu samada anda perlukan detoks? Semak tanda-tanda badan bertoksin di sini


ZETI HAFIZA ZAKARIA
Certified Product Consultant


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...