KRIM PELINDUNG MATAHARI YANG MENCERAHKAN TANPA MERKURI ATAU HIDROKUINON



Teringat si Ain Nashwa tiru Dato' Vida punya tagline. Dah la pelat.. nak jugak buat gaya "barulah putih" dengan dua jari kat pipi. 

Tapi ibu dia tak pakai pun produk tu. 

Kalini nak share benda yang saya guna hari-hari. Day moisturizer cum sun protector SPF 15 ni nama penuh Ultimate Protection Whithening Lotion. Walaupun namanya "whithening"... bukan bermakna ada peluntur seperti hidrokuinon atau merkuri.

Nutriwhite guna bahan botani - herba, tumbuhan, bungaan sahaja. Macam dalam krim ni, ada ekstrak Mulberry untuk lindungi kulit dari matahari dan Mountain Arnica untuk redakan inflamasi & tambah ketahanan kulit dari kerosakan.

Lepas pakai takde rasa macam ada 'benda' kat muka sebab rasa dia lembut dan tak berminyak. Konfiden nak keluar kerja, lebih2 lagi outdoor.

Siapa yang tak pernah try, harus grab satu. Botol besar ni nak habiskan memang berbulan. Value for many - high quality & patented. 

Nak cuba atau tahu lebih lanjut, call je 019 9366681 ye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...