TESTIMONI : Cadangan Suplemen Untuk Kurus bersama SHAKLEE

SHAKLEE, pengeluar vitamin no. 1 di US sebenarnya menumpukan kepada kesihatan umum melalui produk vitamin semulajadi. Kombinasi beberapa produk dicadangkan untuk kuruskan badan :
  • Herbalax : membantu proses detoksifikasi, membantu masalah tidak hadam dan pergerakan usus yang tidak sihat. 
  • Lecithin : diekstrak dari soya tanpa penggunaan bahan pewarna, pemanis atau pengawet. Membantu proses memecahkan lemak dalam tubuh.
  • Alfalfa Complex : Bahan serat (fiber) penting untuk membantu pengeluaran lemak yang telah dipecahkan. Juga membantu memecahkan angin dalam badan.
  • Cinch Shake Mix : Minuman protein soya membantu rasa kenyang serta mengandungi Leucine™ untuk membantu mengekalkan otot semasa proses pembakaran lemak berlebihan.
Note : tambahan B-complex atau Vitamin C atau Multivitamin sangat digalakkan bagi kesan yang optimum

Nak tau apa *komen kawan-kawan saya setelah mencuba?

PN. NURA, 40-an : "....mula-mula i tak perasan tau. Lepas 2 minggu perut i dah kempis sikit. Then lengan ni pun dah kecik sikit" Kawan-kawan tegur muka lebih cerah dan bersiih. Jeragat pada pipi dah mula pudar.

KAK ZILA, 40-an: "..... berat akak turun 2 kg dalam masa sebulan. Buang air besar lancar je, tak sembelit macam dulu. Badan rasa ringan dan segar"

IDAH, 30-an : "...paling best set ni tak payah nak bancuh-bancuh minum. lagi senang guna tablet ni, mudah nak bawak gi mana-mana. setakat ni mmg badan rasa segar je. best time buang air, senang je... tapi tak la sampai asyik g toilet mcm amek slimming tea"

BAYATI , 30-an : 



Insya Allah, jika amal secara konsisten anda akan alami kebaikannya. Belum cuba, belum tahu.... anda mungkin testimoni seterusnya. Calling-calling ye....

* kenyataan ini adalah pengakuan pengguna, kesan produk adalah berbeza ke atas individu

Sertailah BigsmileZone Page di Facebook untuk maklumat terkini promosi, produk dan info-info berkaitan. Bagi membuat pesanan vitamin atau mendapatkan konsultasi percuma, sila SMS 019 936 6681 atau email ke bigsmilezone@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...